TTT…tag! Een combipost: top 10 BFF’s uit boeken / favo vrouwelijke personages

Wat doe je als … je getagd bent voor de BFF-tag waarbij je 5 personages moet aanduiden waarmee je goede vriendinnen zou kunnen zijn èn het op donderdag trouw TTT-tijd is met als onderwerp je 10 favoriete vrouwelijke personages?

Ze combineren, natuurlijk!

Mijn antwoorden voor deze twee posts vloeiden nogal in elkaar over, dus heb ik besloten er een dubbele post van te maken: zowel de leuke BFF-tag die ik kreeg van Ivette (thanks!) als de wekelijkse Top Ten Thursday van DeLadyLibrary = twee voor de prijs van één!

New-Moon-Stills-alice-and-bella-8465833-1543-1232

 1. Alice Cullen (Twilight): Ze kan je huwelijk plannen, geeft je gratis kleren … En ze is gewoon the cutest vampire ever!
 2. Evie Green (Paranormalcy): Omdat we samen naar haar favoriete soaps kunnen kijken en daar dan over fangirlen – zo’n vriendin moet je gewoon hebben!
 3. America (The Selection): America is heel down to earth, en dat heb je soms ook nodig in een beste vriendin – keeping it real.
 4. Kelsey Hayes (Tiger’s Curse): Omdat ik nog nooit een personage zo hard heb willen knuffelen als Kelsey na boek twee in deze reeks! *snif*
 5. Bella Cullen (Twilight): Samen boeken lezen, samen Edward bewonderen, samen cliff diven … Good times!
 6. Willow Fields (Angel): Ja, met Willow zou ik volgens mij heel goed overeen komen! Ze is gewoon aardig tot in de kern en ze heeft iets uniek.
 7. Sydney Sage (Bloodlines): Het strevertje van de groep – die moet er ook zijn! Op Sydney kan je altijd bouwen – ze zal er altijd voor je zijn als je haar nodig hebt.
 8. Luna Lovegood (Harry Potter): Omdat ik haar leeuwenhoofdtooi wil lenen, oké? Een BFF waaraan je zonder schroom je cray-cray kant kan tonen.
 9. Zara White (Need): Omdat ze grappige dingen zegt zoals dat haar stuur naar ketchup ruikt en ze haar vrienden nooit in de steek laat.
 10. Melanie and Wanda (The Host): Oké, beetje valsspelen met dit 2-in-1 personage, maar het is ook een 2-in-1 post, dus wel toepasselijk!

bffsIk heb voor de gewone BFF-tag (daar moest je dus 5 BFF’s uit boeken kiezen) echt geen idee meer wie al aan de beurt is geweest en wie niet, dus moest je getagd willen worden: laat het even na in de comments en dan tag ik je met terugwerkende kracht 😀

 

7 thoughts on “TTT…tag! Een combipost: top 10 BFF’s uit boeken / favo vrouwelijke personages

 1. Volgens mij heb ik onder een steen gelegen, ik heb de BFF-tag blijkbaar volkomen gemist 😛 Alice is inderdaad best een handige/leuke keuze en Melanie heb ik ook in mijn TTT staan 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s