Fan art feature 5: Twilight

Natuuuuuuuurlijk moest *Twilight* ooit de revue passeren in mijn fan art feature-rubriek. Voor mij is het namelijk de patient zero die me besmette met de zeer besmettelijke en ongeneeslijke fandomziekte!

Gezien Bella en Edward gisteren hun huwelijksverjaardag vierden (hoezo, fictief?), leek het me een goed moment om hun fan art in de spotlights te zetten vandaag! Ik heb er echt honderden gemaakt sinds ik in 2007 met Photoshop begon te experimenteren, dus dit is maar een heel kleine selectie 🙂

Happy anniversary Mr. and Mrs. Cullen!

Eigen fan art (TheSearchingEyes):

aaaawake___alive_by_thesearchingeyes-d4lpd9gaaamarianas_trench_by_thesearchingeyes-d7pqaqraaaseventeen_by_thesearchingeyes-d6a4a4paaathen_and_now_by_thesearchingeyes-d6r0i9aaaabella_and_edward___adam_and_eve_by_thesearchingeyes-d688txtaaamy_lion_by_thesearchingeyes-d6x7tj3aaathe_cullens_hold_apples_wip_by_thesearchingeyes-d6rk4om

Fan art van mijn 2 favoriete Twilight fan artists LittleSeaSparrow & Anastasia Manithora (bezoek hun Deviant-gallerijen, ze zijn echt de moeite!)

Anastasia Manithora:

bbbask_no_questions_and_hear_no_lies_by_anastasiamantihora-d4lgm43breaking_dawn__hunting_5_by_anastasiamantihora-d37mafcbbbvampire__s_armwrestling_by_anastasiamantihora-d4lxihj (1)

Little Sea Sparrow:

bbbi_broke_the_bed_by_littleseasparrow-d3e3zaobbbmy_love_is_like_a_red__red_leaf_by_littleseasparrow-d5fc0v1bbbnew_id_2011_by_littleseasparrow-d46vjr0bbbit__s_snowing_feathers_by_littleseasparrow-d4sod9q

Check out my other fan art features!

  1. Fan art feature The Hunger Games
  2. Fan art feature The Wings Saga
  3. Fan art feature All Souls Trilogy
  4. Fan art feature The Maze Runner

En stem op mijn inzending voor de Fan Art Battle op Craving Pages! Uhm, please? 😀

 

8 thoughts on “Fan art feature 5: Twilight

  1. Ah, supertof! De laatste drie vind ik qua stijl echt enorm mooi. Twilight heeft mij trouwens ook met de fandomziekte besmet (waar mijn kamer, zelfs na al deze jaren, nog het bewijs van is: Twilight posters EVERYWHERE!). Ook met de ‘leesziekte’ trouwens, want door Twilight ben ik weer fanatiek gaan lezen 🙂

    • Heel leuk om te horen, bij mij net hetzelfde! Door Twilight ben ik echt weer beginnen lezen, zou me niet kunnen inbeelden als dat nu anders was! Hier naast mijn PC hangt een ingekaderde screenshot van Breaking Dawn Part 2, dus je bent niet alleen met eraan vast te houden ;D
      Ja de stijl van LittleSeaSparrow is echt geweldig hé!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s