Fan Art Feature 3: All Souls Trilogie (Allerzielen)

Vanaf vandaag is The Book of Life van Deborah Harkness te koop en kunnen we eindelijk ontdekken hoe het verhaal van Diana en Matthew afloopt! Zelf heb ik ‘m helaas nog niet in huis, maar daar gaat zeeeer snel* verandering in komen …

(*Jep, ik heb toestemming van mezelf om voor dit boek en Silver Shadows en 1 chicklit mijn extreme book buying ban te doorbreken! Wat dacht je dan ;-))

Ik ben een geweldige fan van deze trilogie en ben natuurlijk ook lid van het enige echte Richard Armitage 4 Matthew Clairmont-army! Helaas zijn de filmrechten onlangs opnieuw vrijgegeven door Warner Bros (boooeee!) en is de kans dus klein dat we ons meest geliefde vampieren/heksenkoppel de eerstkomende jaren tot leven zullen zien komen op het grote scherm … Snik!

Dan maar op je computerscherm! Vier het slot van de Allerzielen/All Souls Trilogy door middel van wat versgeplukte fan art van eigen kweek. Smakelijk!

a_discovery_of_witches_by_thesearchingeyes-d5qhltk a_foggy_morning_by_thesearchingeyes-d6yrgru (1) le_chatoiement_by_thesearchingeyes-d5qjyza the_lioness_and_the_wolf_by_thesearchingeyes-d5r8ggn

De eerste edities van mijn fan art feature rubriek kan je hier bekijken:

  1. Fan art feature The Hunger Games
  2. Fan art feature The Wings Saga

14 thoughts on “Fan Art Feature 3: All Souls Trilogie (Allerzielen)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s