Cover mock-ups!

Sorry voor de 2 blogposts op 1 dag (#notsorry), maar dat komt er dus van als je even (te) enthousiast bent! Ik ben vandaag namelijk begonnen met het maken van enkele cover mock-ups voor het verhaal dat ik dus op Wattpad ga posten. Gezien de titel natuurlijk op de cover staat, is die bij deze ook meteen onthuld:

Zand

Om te kiezen welke richting ik met de cover uitga, heb ik jullie mening(en) nodig! Wat voor verhaal denk je dat het gaat zijn wanneer je deze covers ziet (genre, doelgroep, onderwerp …)? Is er eentje die je het verhaal zeker wel zou doen lezen, of zeker niet? Welke is gewoonweg de mooiste?

A:

zandcover2

B:

zandcover3

C:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

D:

poppystock2

Thoughts? Suggesties? Vuur maar af in de comments!

11 thoughts on “Cover mock-ups!

 1. 1. thriller, 2. roman. 3. romantiek… Dus geen idee wat het ‘echte’ genre is. Van de typografie vind ik de derde het leukst.. Qua foto’s weet ik het niet.. ze zeggen vrij weinig.
  Maar leuk dat je het doet! Ik vind het heerlijk en heb ook met veel plezier aan mijn ‘mock up’ gewerkt!

  • Ik vind het echt supermoeilijk om voor dit verhaal een geschikte coverimage te vinden!
   1 is idd mysterieus en wat thrillerachtig, 2 vind ik persoonlijk wat saaier en 3 lijkt zo semi-erotisch bijna dus dat is ook niet helemaal de bedoeling :p Het past allemaal niet 100% …
   Mijn eigen voorkeur ligt momenteel bij 3 maar ik ga nog eens verderdenken! Bedankt voor je feedback alvast ^^

 2. 1 doet mij denken aan thriller/spanning, 2 roman, maar het prikkelt niet. 3 romantiek, erotisch met mogelijke thriller tintje.
  Als ik op cover afga ben ik geneigd om cover 1 te kopen.

 3. Ik vind persoonlijk cover 1 en 3 het meest aantrekkelijk. 2 en 4 vind ik wat saai eigenlijk en ik zou er zo overkijken als ik in een boekenwinkel aan het rondsnuffelen ben.
  1 komt bij mij over als een thriller/mysterieus iets en 3 als iets mysterieus met een erotisch tintje 🙂
  Cover 1 vind ik het allermooist (beetje Pieter Aspe gevoel :p)

  • 1 en 3 zijn persoonlijk ook mijn favorieten! Maar ik heb intussen al weer een andere mock-up klaar die beter bij het verhaal past denk ik! Want het is dus noch erotisch noch thriller dus deze covers geven een beetje een verkeerd beeld vrees ik … Dankjewel voor je feedback! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s