TTT: Top 10 populaire auteurs waarvan ik nog niets gelezen heb

De Top Ten Thursday van De Lady Library, wie kent ‘m intussen niet? Het onderwerp van deze week is: populaire auteurs van wie je nog niets gelezen hebt. Helaas raakte mijn top 10 snel genoeg gevuld! Ik hoop dat ik enkele van deze schrijvers nog kan doorstrepen van de lijst tegen het einde van het leesjaar … Sommigen zullen aan mij zeker nog een fangirl tegoed hebben!

13455782

 1. Tahereh Mafi Uhu, shame on me! Ik heb nog steeds niets gelezen van de Shatter me-boeken … Voor de één of andere reden stel ik het almaar uit. Te hoge verwachtingen, misschien?
 2. Joelle Charbonneau – The Testing staat klaar op m’n e-reader hoor. For some reason vergeet ik trouwens altijd de naam van deze auteur, misschien ligt het daaraan?
 3. Marie Lu – Sooooooon, Legend. Soooooon!
 4. Lauren Destefano Haar Chemical Gardens-trilogie was nochtans de allereerste die ik aan mijn to read-lijstje toevoegde toen ik pas Goodreads had. Zo’n mooie covers, zo’n intrigerende achterflaptekst … Droomboek! En toch komt het er helaas maar niet van …
 5. Scott Westerfield – Uglies lijkt me nochtans ook helemaal geweldig. Waarom heb ik die intussen nog niet gelezen?
 6. Patrick Ness – Ook deze goede man kreeg van mij vooralsnog geen kans om me te overtuigen. Sorry, Patrick!
 7. Sarah J. Maas – En ik heb nochtans een gehandtekend exemplaar van Crown of Midnight in de kast staan! Maar eerst natuurlijk nog Throne of Glass lezen … en kopen …
 8. Kelley Armstrong – Waarom? Tja, daar vraag je me wat.
 9. Jeanine Frost – Nog zo’n geval van “Het staat in mijn kast hoor, maar ik moet er nog in beginnen.” Halverwege het Graf staat momenteel wel erg hoog op mijn to read-lijstje dus hopelijk komt het er snel van.
 10. Jen Minkman – Om ook eens iemand van wat dichterbij huis te noemen: ik ben erg benieuwd naar al haar boeken (ze klinken stuk voor stuk right up my alley) maar heb er nog geen eentje in handen. Zucht!

En? Welke tot dusver ongelezen populaire auteurs hebben we gemeenschappelijk?

bannerxxxx copy2

 

11 thoughts on “TTT: Top 10 populaire auteurs waarvan ik nog niets gelezen heb

 1. Gelukkig ben ik nog niet de enige die nog niks van Tahereh Mafi heb gelezen, haha! Een aantal auteurs die in jouw rijtje voorkomen, komen ook in de mijne voor :p

 2. Ik vind de Shatter Me serie helemaal niet leuk.. heb het eerste boek heel lang geleden gelezen maar vond de schrijfstijl helemaal niks. Ben geloof ik de enige daarin, haha! Kelley Armstrong kan ik je wel aanraden, ik vond de Darkest Powers trilogy erg leuk, lekker vlot, boeiend en met veel actie.

  • Ja, gek! Ik hoor er zo veel goeds over! Maar een hype wil natuurlijk niet altijd iets zeggen, wie weet vind ik ze ook wel niets 🙂
   Heb de omnibus van Darkest Powers nog vastgehad in de boekwinkel … Maar ik zin in een book buying ban helaas! Dus het zal voor later zijn 🙂

 3. Legend en Vrees Me zijn echt de moeite waard, staan allebei in mijn favorieten lijstje 🙂 Van Scott Westefeld kan je ook de Leviathan trilogie lezen, het leuke daaraan zijn de prachtige illustraties door de boeken heen 🙂

 4. Scott Westerfield en Jen Minkman heb ik nog niets van gelezen. Volgens mij ken ik hen zelfs niet, hoog tijd dus voor een korte Google-sessie. Van diegene die ik al wel las is Jeaniene Frost waarschijnlijk mijn favoriet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s