Vinger aan de leespols: mini-enquête

Als blogger is het belangrijk om steeds een vinger aan de pols van je publiek te houden. Aangezien dat letterlijk nogal vervelend wordt (“Laat mijn pols nu eens los, Vanessa, ik heb die nodig om te typen!”), heb ik in de vorm van een paar makkelijk aan te vinken polls een mini-enquête opgesteld om naar jullie mening over enkele lees- en bloggerelateerde onderwerpen te polsen.

Wat jullie van mijn onnozele woordgrapje in deze post vinden zal ik maar niet vragen 😉

 

Vraag 1:

 

Vraag 2:

 

Vraag 3:

 

Vraag 4:

 

Vraag 5:

 

Vraag 6: 

 

Bedankt voor het invullen!
Als je nog bijkomende commentaar wilt geven bij een bepaalde vraag, ja euh, daarvoor is de commentfunctie er natuurlijk 😀 Go for it! Ik hoor het graag.

5 thoughts on “Vinger aan de leespols: mini-enquête

 1. Ik ben tot nu toe de enige die bij layout heeft aangegeven dat er wat verbeterpuntjes zijn (no worries, dat heb ik bij iedereen). Want ik vind hem wel leuk, maar ik vind je persoonlijke website ZOOOOOO veel persoonlijker en sprekender.
  Wel een tipje: zorg dat je site ook als ‘vleugel trilogie’ gevonden gaat worden, want dat is nu echt… slecht.. om zo maar te zeggen. Gewoon bijna onmogelijk.

  • Ja ik snap wat je bedoelt!
   De website heb ik gedesignd en dan heeft m’n vriend de technische opmaak gedaan, maar op m’n blog gebruik ik enkel de beperkte tools van WordPress, dus alleen maar achtergrond en banner eigenlijk.
   Misschien eens zagen bij vriendlief of die het wat wil opsmukken 😀 Van HTML enzo ken ik zelf helaas te weinig … Dat wat je zegt van de SEO zal ik ook aan hem doorgeven!
   Thanks voor de feedback Emmy! ^^

   • Tja, dat is het nadeel van een gratis wordpress gedeelte.. Misschien een tip om gewoon onder je andere domein een wordpressblog te intergreren.. Kan je meteen op je eigen domein met alle mogelijkheden van wordpress!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s