Bookhaul(tje) juni

bookhauljunibanner
Waarom ik halverwege de maand al een (zij het vrij bescheiden) book haul post? Omdat ik ten zeerste hoop dat ik me de rest van de maand ga kunnen bedwingen, ’cause things are starting to get kinda awkward with the Bol.com delivery guy … 😀

bookhauljuni

De buit van deze maand:

 1. Legend van Marie Lu: dit boek kostte wegens een aanbieding maar 5 kleine eurootjes. Het is één van die boeken waar ik al langer benieuwd naar was, maar net niet benieuwd genoeg om het ook effectief te kopen. Zo’n aanbieding is dan natuurlijk de duw over de streep die ik nodig had!
  Thanks aan Daan van de blog Boekenwurmen voor de tip op Twitter!
 2. The One van Kiera Cass: Ik ben momenteel The Elite aan het lezen en aaaaaah wat zijn deze boeken toch zalig! Alleen heb ik – net als America – nogal moeite om definitief mijn team te kiezen … Maxon? Aspen? Maxon? Aspen? Zeer benieuwd dus naar haar (en mijn!) keuze in The One. En die covers … Ik wil ze gewoon inkaderen, zo mooi zijn ze.
 3. The Chaos of Stars van Kiersten White: Dankzij de Paranormalcy-trilogie schopte Kiersten White het tot één van mijn favo auteurs. Toen ik op zoek was naar een derde boek om aan mijn verzendkostenvrij aankoopbedrag van € 20 te geraken, postte Kiersten toevallig net een tweet waarin ze dit boek promootte. Ik had er voorheen nog niet veel van gehoord, maar was al langer op zoek naar iets met Egyptische mythologie. Dus yay for perfect timing! De cover is ook een pareltje èn het is een standalone (hoera)!
 4. Robopocalypse van Daniel H. Wilson: Dit was een kringloopkoopje. Het boek heeft een mooie shiny rode cover met metalliceffect en was nog in zeer goede staat. De originele prijssticker van € 11,95 kleefde er zelfs nog op, maar ik nam ‘m voor € 1,25 mee naar huis!

Zit er iets tussen dat jullie ook willen lezen?

bookhauljunistack

 

16 thoughts on “Bookhaul(tje) juni

 1. Oh, The Chaos of Stars staat hier ook al even op het lijstje; die cover is gewoon zo mooi! Dat sprak mij ook direct al aan, haha. En The One…. *zucht* Ik zal uitkijken naar je besprekingen, maar die van The One sla ik dan nog even over, want die moet ik ook nog lezen. En in de kast krijgen, haha! Veel leesplezier gewenst met deze mooie nieuwe aankopen!

  • Dankjewel! Ja de cover van The Chaos of Stars deed mijn oogjes ook echt fonkelen toen ‘ie geleverd werd 😀
   Het zal nog wel even duren eer ik The One lees denk ik – ik wil het einde van deze reeks nog even uitstellen en nu eerst van The Elite genieten ^^

 2. Aaaah, die cover van the Chaos of Stars, zo mooi! Ik heb Legend ook gekocht want 5 euro is niet te weerstaan, ook al had ik m al gelezen, haha.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s