Boekvoornemens/challenge update

Het jaar is bijna half – hoe zit het intussen met mijn goede boekvoornemens en de bijhorende reading challenges? Een kleine update + illustratie van mijn mad Paint skills vind je hieronder!

reading challenge

 

  1. Mijn Goodreads Reading Challenge gaat goed, maar eerlijk is eerlijk: het feit dat er 3 novelles tussen mijn leesvoer zaten, heeft daar zeker iets mee te maken. (Beetje valsspelen moet kunnen, toch?) Ik las voorlopig 18 van de vooropgestelde 40 boeken/novelles!
  2. Op het “moet ik zeker gelezen hebben dit jaar”-lijstje: Shatter me, The Unbecoming of Mara Dyer, The Selection en Wither. Twee ervan zijn intussen dus geschrapt!
  3. Ik nam me voor om in 2014 minstens 5 selfpublished boeken lezen. Voorlopig las ik er nog maar eentje: De Legende van Atargatis van Joany De Vries. Of telt die van mezelf ook? 🙂
  4. Minstens 10 Nederlandstalige boeken lezen was een volgende doelstelling van me. Daar sta ik best wat mee achter, want ik las 3 boeken in het Nederlands (waarvan 2 oorspronkelijk in het NL geschreven) en 2 Nederlandstalige novelles. Vooruit, Gerrits, lees eens in je eigen taal!
  5. Van minstens 3 New Adults lezen is ook nog niet veel in huis gekomen … Al denk ik wel dat Het Derde Verbond van Liane Baltus hiervoor in aanmerking komt. (Het boek is geschreven voor volwassenen, maar het hoofdpersonage is 21: telt toch, hé? :p)

Hoe gaat het intussen nog met jullie challenges?

reading

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s