Donderdagdilemma

In het boek dat ik momenteel lees*, is het hoofdpersonage gezegend met 2 superhandige magische voorwerpen. Nu bedacht ik me al meer dan eens dat die dingen ook wel verdraaid goed van pas zouden komen in het echte leven … Een donderdagdilemma was geboren!
(*Ik specificeer niet welk boek omdat het natuurlijk een beetje als een ienieminispoiler beschouwd kan worden, maar trouwe lezers weten het waarschijnlijk wel ;))

Welk magisch voorwerp zou jij kiezen, en waarom?

OPTIE A: The Golden Fruit

MangoMet The Golden Fruit kan je eender welk gerecht, drankje, feestmenu, snack, hapje … kortom elk eetbaar goed op tafel toveren (of gewoon rechtstreeks in je mond, haha).

Hoe – handig – is – dat!
Zin in chocolate chip pancakes met ijskoffie? Komt eraan! Liever goudbruin gebakken frietjes met een sappige steak? Okido! Wil je zwemmen in een bad van aardbeienbavarois? Geen probleem!
Maar hmm, hopelijk maakt het ook caloriearme en suikervrije dingen, want oeftie!

OPTIE B: The Divine Scarf

Sequinned-Ombre-Scarf-Blue-801080_609613181283Met The Divine Scarf kan je dan weer alles wat van stof gemaakt is wensen. Geen schoenen en accessoires dus, maar jurken, jassen, sokken, jeans, haarbanden … Noem maar op. The Divine Scarf weeft de kledij zelfs meteen rond je lichaam als je dat wilt – over een perfect fit gesproken!
Nooit meer worstelen in pashokjes, nooit meer een leuke jurk zien die dan tragisch niet meer in je maat beschikbaar is … Zalig!

Wat kies ik?

Na lang delibereren … kies ik toch voor The Divine Scarf!
Als ik altijd en overal met een vingerknip kon bestellen waar ik zin in had qua eten, paste ik binnen de kortste keren al helemaal niet meer in mijn kleren (het is nu al kantje boordje hoor :p).
Dus tenzij ik dan OOK The Divine Scarf krijg die mijn kledij een maatje groter weeft … Tja, you get the picture! En welk meisje kan nu weerstaan aan een gratis opgevulde kleerkast?

Wat kiezen jullie?

2 thoughts on “Donderdagdilemma

  1. Oef, ehm. Ik kan eten wat ik wil zonder aan te komen ( meestal fijn, maar soms meer een vloek dan een zegen! Ik bedoel: ‘ ben jij echt 22? Met van die grote ogen. Tsja. Het leven van een klein slank meisje) maar toch denk ik dat ik voor de sjaal ga!
    Want: als ik dsn eindelijk het lefeb om die ene leuke jongen mee uit te vragen, is het natuurlijk wel leuk als ik een perfect-fit outfit aan heb.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s