Happy easter egg hunt-giveway, hey hey!

4ib4965ig

*******GIVEAWAY AFGELOPEN*****

Als je me volgt op Twitter heb je er vast al van gehoord: speciaal voor Pasen organiseer ik vandaag en morgen een giveaway van mijn boek Tweedehands Vleugels. Geen e-book zoals ik wel eens regelmatig de deur uit smijt (giveaways zijn nu eenmaal fun), maar voor de allereerste keer een heuse paperback edition!
Jaaaaaaaa 403 pagina’s tastbaar boek met mijn (al zeg ik het zelf) mooie cover errond! Maarrrrr … dan moet je wel meedoen met de easter egg hunt!

 

Hoe doe ik mee?

Simpel hoor: je begint met het zoeken naar paasei nummer 1. Die ziet eruit zoals de afbeelding langs het introtekstje (die telt dus niet mee voor alle duideijkheid ;)) en zit ergens op deze blog verstopt in een welbepaalde blogpost … en ik kan je al verklappen dat je een eindje gaat moeten scrollen om hem te vinden! (TIP: Wie me op Twitter volgt zou hier en daar wel eens een hint kunnen horen vallen …)

Klik op het ei en ga naar locatie 2. Ook daar ga je een ei vinden waarop je moet klikken … En meer vertel ik niet!

Veel succes mijn kleine eitjesjagers!

May the best egg hunter win 😉

(En Vrolijk Pasen ook natuurlijk! Hopelijk vind je ook veel èchte eitjes om op te eten ;))

PS: laat je hier even een comment na als je meedoet met de hunt?

easteregghunt

2 thoughts on “Happy easter egg hunt-giveway, hey hey!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s