Very Inspiring Blogger Award!

Laat het geweten zijn: Mijn Brein is een Boekenkast is een blog die graag getagd wordt. Niet enkel omdat dit een streling voor zijn blogego is, maar ook gewoon omdat ik het fijn vind om ze in te vullen.
Ditmaal werd ik vereerd door genomineerd te worden voor de Very Inspiring Blogger Award door Ivette, waarvoor dank want het is me weer een leukerd!

VeryInspiringAward_zps2b1ade95

De bedoeling van deze tag/award is dat je 7 feitjes over jezelf deelt met de blogosphere. Ik heb besloten niet te lang te wikken en wegen en gewoon de eerste 7 dingen die in me op kwamen neer te schrijven. Here goes!

 1. Buskotzangeres: Wanneer ik alleen aan een bushokje sta, ga ik 9 keer van de 10 luidop staan zingen. De mensen in de voorbijrijdende auto’s horen dat toch niet, right? Riiight?
  Ik ben dus geen douchezangeres maar wel een bushokzangeres. Of zoiets.
 2. Dino’s opgraven: Als kind wou ik een tijd lang graag paleontologe of archeologe worden. Helaas wezen mijn academische prestaties al snel genoeg uit dat de wetenschappelijke richting uitgaan toch niet helemaal tot de realistisch haalbare opties behoorde.
  Gelukkig kan ik uiteindelijk beter overweg met een pen/toetsenbord dan een beitel!
 3. Kstew is in tha house: In mijn woonkamer hangt niet één maar wel twee beeltenissen van Kristen Stewart (wat eigenlijk heel erg creepy klinkt als je het zo leest hé?).
  Het gaat om een ingekaderde fotoprint van Breaking Dawn (een still van de First Hunt-scene) die ik ‘won’ op de Young Adult Book Convention op de Boekenbeurs te Antwerpen en een art nouveau-werk dat ik zelf maakte met Kstew als model voor het gezicht. Woont hier misschien een Twilightfan?
 4. Concertmaagd: Weer een bekentenis! Ik ben namelijk nog nooit naar een betalend concert van één bepaalde artiest geweest. Wel al naar wat festivals (waar ik spoedig ondervond dat het festivalleven niets voor mij is) maar dus nog nooit naar een individueel optreden. Mijn collega’s vinden me daarvoor een nog raardere kwast dan ze me al vonden, en misschien hebben ze wel gelijk …
  Artiesten voor wie ik misschien nog wel eens ooit zou overwegen die mal te breken zijn momenteel Lorde, Taylor Swift, Imagine Dragons, Fleet Foxes, The Head and the Heart en Ellie Goulding.
 5. Op vakantie naar fictieve oorden: Mijn debuutboek Tweedehands Vleugels ben ik beginnen schrijven in juli 2011. Ik had toen voor het eerst sinds ik in december 2010 ben beginnen werken als copywriter een weekje vrijaf, maar een reis had ik niet gepland. Ik ben dan maar naar Nieuw-Anvers gereisd (het eiland waarop mijn verhaal zich afspeelt) in plaats van Spanje ofzo!
 6. Got GOT? Ik ben één van de enige mensen die niet (meer) naar Game of Thrones kijkt, of zo lijkt het tenminste toch. De eerste twee seizoenen heb ik nochtans zeer enthousiast bekeken, maar uiteindelijk begon al die dood en verderf toch wat op me te wegen.
  Tegenwoordig mijd ik zulke series stiekem een beetje en ontspan ik liever met een iets meer feel good-serie zoals Heart of Dixie, Covert Affairs, Witches of East End, Revenge … Oké, die zijn niet allemaal happy-happy, maar er wordt tenminste nooit een hoofdpersonage in onthoofd!
 7. Zeemeerminzombieapocalypse: Ik verlaat het huis nooit zonder een flesje water. Nooit nooit nooit. Betekent dat dat ik een zeemeermin ben?
  Neen, de ware uitleg is veel meer gericht op voorzienigheid: je weet immers maar nooit wanneer je vast komt te zitten op een bloedhete trein of wanneer de zombieapocalyse uitbreekt en je een week moet overleven op die watervoorraad!

Zo, dat waren ze!

Nu was de bedoeling dat ik maar liefst 15 (!) mensen nomineerde voor dezelfde eer … Ahum … Het probleem is een beetje dat zo goed als iedereen die ik ken in blogland al genomineerd is geweest voor deze Award.
Ik ga de nominatieronde voor deze tag dan ook helaas moeten skippen! (Da’s zo hard slechte blogkarma hé? Vergeef me bloggoden!)

EDIT: met terugwerkende kracht tag ik bij deze Patricia en Melanie van NineSisters.nl! 😉 Gezien hun nieuwe webstek helemaal om inspiratie draait is dat eigenlijk maar gepast!

3 thoughts on “Very Inspiring Blogger Award!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s