Plaatjes en citaatjes

I love Pinterest – het is namelijk een geweldig social mediaplatform voor creatieve zielen om inspiratie op te doen èn bij te houden voor later, of dat nu receptjes, knutselprojectjes of nagellaktutorials zijn.

En geef toe dames: we hebben ook allemaal een wedding board, is het niet? 😉

pinterest

Onlangs besloot ik dat de Vleugels Trilogie z’n eigen Pinterest-board verdiende! Ik pin er sindsdien regelmatig mooie afbeeldingen die iets te maken hebben met Tweedehands Vleugels en zet er wanneer dat past ook een boekfragmentje bij voor wat nieuwsgierigmakende context … Nu de board al een beetje gevuld is, vond ik het hoog tijd om die met jullie te delen!

Be inspired – klik hier om de Tweedehands Vleugels-board te volgen!

Zitten jullie ook op Pinterest? Laat je link na in de comments!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s