ACTIE! Neem een selfie met m’n boek en krijg een personal drawing

selfie

Helaba mannekes, wat is me dat hier? De verkoop van Tweedehands Vleugels is fameus aan het slabakken hé! Dus ofwel zijn de anonieme vrienden / collega’s/ kennissen/ gezinsleden die stiekem mijn boek kochten op, ofwel heeft de verkoop een marketingboostje nodig! In de hoop dat het hier om situatie twee gaat (en ook gewoon om alle topmensen die mijn boek willen kopen/reeds kochten te bedanken :)) lanceer ik vandaag deze tot nader order doorlopende actie:

Neem een selfie van jezelf met mijn boek zoals het bovenstaande voorbeeld (paperback of e-book wanneer de title page of cover openstaat op je e-reader) en post deze op Twitter naar @VleugelsTrilogie met hashtag #TweedehandsVleugels of in een blogpost op je blog.
IEDEREEN die dit doet krijgt van mij een digitaal tekeningetje van zichzelf (gebaseerd op de selfie) in Engelen- of Kraaienstijl toegestuurd via mail! One of a kind, personalised and autographed. Het is dus geen wedstrijd ofzo: deelnemen is winnen! Beetje zoals de Olympische Spelen … maar dan toch niet helemaal 😀

Om er wel even voor te zorgen dat jullie geen onrealistische verwachtingen van mijn tekentalent koesteren, verwijs ik jullie graag door naar mijn DeviantArt-account http://thesearchingeyes.deviantart.com/ en daarna …

Selfie time! ^^

stappenbanner copy

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s