Bloggen op locatie bij Writers World

Kennen jullie Writers World al? Dit jonge initiatief streeft ernaar hèt online netwerk te worden voor de beginnende schrijver. Onlangs lanceerden ze hun gloednieuwe webstek writersworld.nl en werd ik uitgenodigd om een gastblogje te schrijven! *vereerd*

Hier kunnen jullie een extract lezen van de blogpost, maar om de rest te lezen zal je natuurlijk naar Writers World moeten surfen 😉

Vanessa“Een boek schrijven is zoals de uitdaging aangaan om een steak van 2 kilogram op te eten: de eerste hap is een smaakexplosie van boterzacht vlees en het genot van vervulde honger. Je smikkelt en smakkelt en weet zeker dat je het gaat halen want wat een verdraaid lekkere steak/lekker verhaal is me dit.

Ongeveer halfweg loop je echter het risico je bord weg te schuiven, omdat je écht geen hap meer door je keel krijgt. De gedachte aan steak alleen al doet je maag keren. Een lekker bord pasta zou je nu niet afslaan, maar alsjeblieft geen steak meer. Pas na een tijdje begint dat stuk vlees er plots weer appetijtelijk uit te zien, precies omdat het bijna op is.

En dat is het moment waarop je je boek afwerkt.” [lees verder]

———————

Zelf maakte ik ook al gretig gebruik van het lezerspanel van Writers World en kreeg ik fijne feedback terug op de eerste 50 pagina’s van mijn manuscript Tweedehands Vleugels. Je kan bij hen terecht via info@writersworld.nl als je ook benieuwd bent naar een professioneel oordeel over jouw schrijfwerk. Gratis dan nog wel! Een aanrader voor elk beginnend auteur.

Volg hen ook op Twitter via @WritersWorld01

———————-

bannerxxxx copy2

2 thoughts on “Bloggen op locatie bij Writers World

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s