London calling!

Jolly good, binnen een klein maandje zit ik in Londen, baby!

Voor een echt anglofiel als mij was het een rechtuite schande dat ik daar nog maar één keer eerder geweest was (als kind dan nog, dus ik herinner me er weinig van buiten de dinosaurus in het British Museum).
2 jaar geleden ging ik met m’n vriend al wel een keertje naar York voor een minicruise met dagtrip (aanrader!), maar voor Londen mocht het waar meer zijn, dus gaan we ditmaal 5 daagjes op tsjok.

HarryPotterMuseum3Eén dag daarvan gaat al sowieso volledig gewijd zijn aan de Warner Bros. Studio Tour van de Harry Potter-set, waar ik ENORM naar uitkijk. Het prijskaartje was niet min, maar the Great Hall in levende lijve bewonderen en door Diagon Alley wandelen moet toch echt een onvergetelijke ervaring zijn voor twee fan nerdjes zoals ons.

Natuurlijk zal er ook een dag (of meer, hihi) besteed worden aan shoppen en boekshoppen! Deze boeken staan alvast op het ‘to buy’-lijstje:

  • Cress van Marissa Meyer
  • Cruel Beauty van Rosamund Hodge
  • Into the Still Blue van Veronica Rossi
  • Reached van Ally Condie
  • Daughter of Smoke and Bones

Daarnaast gaan we ook zeker een bezoekje brengen aan The Tower, The London Dungeon (die vond ik echt geweldig in York dus die van Londen moet dat volgens mij ook gewoon zijn), Selfridges (omdat Mr. Selfridge een superserie is) … en nog een heleboel andere typische toeristische bezienswaardigheden.

Wie nog aanraders heeft mag ze zeker achterlaten in de comments!

5 thoughts on “London calling!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s