Recensiebloemlezing ‘Tweedehands Vleugels’

tweedehandsvleugelssmallcoverTweedehands Vleugels is intussen een dikke maand te koop op bol.com en heeft op die tijd al heel wat recensies op het web vergaard! Als je die leest merk je echt wel dat het waar is wat ze zeggen: geen twee personen lezen ooit hetzelfde boek.

Ik vind het erg interessant om te lezen welke aspecten van mijn verhaal een lezer aanspraken of net ondermaats vonden, dat ze bijvoorbeeld de humor apprecieerden en de romantiek te gek vonden, of dat ze net meer spanning wensten en de love story maar cliché vonden.

Het fijnst vind ik het wanneer mensen mijn boek origineel noemen, want da’s geen evidentie in ons genre. Puntjes van kritiek zijn natuurlijk minder leuk (mijn Vlaamse/Belgische taalgebruik blijkt daar de grootste van te zijn) maar zijn wel iets waar ik in het vervolg op ga letten! Als selfpublished debutant moet je elke feedback die je kan krijgen aanvaarden en meenemen.

Al bij al zijn alle recensies tot dusver erg aardig geweest 😀 De positieve reacties verbazen me nog steeds. Ik kijk wel met een bang hartje uit naar de eerste éénsterrenrecensie, die er ook wel eens ooit zal komen!

Hierbij een bloemlezing van wat voor mij de leukste stukjes uit recensies waren! (PS: enkel geselecteerd uit recensies van mensen die ik niet irl ken :)).

  • Ik heb vijf dagen in deze wereld geleefd. Tijdens het lezen zag ik alles als een film gebeuren in mijn hoofd en wanneer ik ‘s avonds in bed lag, was ik met mijn gedachten nog bij het boek, proberend te bedenken hoe het verhaal af zou lopen. Ik kon het verhaal niet loslaten en ik kijk nu al uit naar het volgende deel. (Anneke van Eenlettermeergraag.nl)
  • Tweedehands Vleugels voldeed echt aan mijn verwachtingen. Het verhaal is gewoon goed in elkaar gedraaid, en het is ook nog eens leuk. Én met een flinke dosis romantiek, en daar ben ik ook altijd wel van, haha. De cover vind ik echt prachtig. Dit is zeker een cover die me zou aanspreken als het boek in de boekhandel ligt. Ook het binnenwerk is heel mooi. Het is één stijl die zeker goed bij het verhaal past. (Lilian van Booktraveler.nl)
  • Ik lees veel fantasy en SF, en dan is het fijn als je weer eens een echt origineel verhaal tegenkomt, Vanessa is absoluut origineel. Ik barst nog van de vragen en de volgende delen ga ik ook vast en zeker kopen. (ZnstdEdward op bol.com)
  • Kraaien leken me vooral een manusje van alles, wat hun naam wel eer aan doet. Een soort steampunkachtige wezens van de duisternis. Ja, in mijn hoofd kreeg ik mooie plaatjes bij de personages, dus daar was ik aangenaam door verrast. (Emmy van zonenmaan.net)

Overtuigd door mijn weinig subtiele poging om je te overhalen mijn boek te kopen? 😀 Paperbacklovers kunnen Tweedehands Vleugels voor  € 21 in huis halen (pricey, I know, maar wel geen  verzendkosten! Klik hier) en e-bookreaders kunnen hem voor amper € 3,99 meteen downloaden, hierzo.

SHAMELESS SELFADVERTISING YAAAY!

bannerxxxx copy2

4 thoughts on “Recensiebloemlezing ‘Tweedehands Vleugels’

    • Haha, nou ja, bij ons op ‘t werk gaat het altijd maar over Unique Selling Points in de verf zetten, dus dan heb ik maar besloten dat mijn USP is dat m’n boek zodanig duur is dat de verzendkosten er gratis van worden! 😀
      En jouw stukje hoorde hier zeker thuis ^^

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s