Bookhaul in de kringloopwinkel

bookhaul copyTerwijl veel Nederlandse boekenmensjes me via Twitter jaloers maakten met hun Boekenfestijnpret (bij ons pas weer in september, nog véél te lang dus!), besloot ik nog eens naar de kringloopwinkel te gaan.

Doorgaans snuister ik gewoon wat door de dingen die voor “antiek” doorgaan op zoek naar hidden treasures en wandel ik met niet meer dan een ‘cursory glance’ voorbij de boekafdeling. Tja, meestal staan er daar toch maar half door de hond opgevreten paperbacks uit de eighties.

Maar volgens mij is er onlangs iemand langsgekomen met goede smaak! Bij de Engelse boeken vond ik enkele nagelnieuwe exemplaren, hun spines nog niet eens gebroken. De meeste zijn eerder leesvoer voor m’n vriend dan voor mij, maar voor 1 euro kon ik ze niet laten liggen. Toen ik bij de Nederlandstalige boeken dan ook nog Godin bij Vergissing van P.C. Cast (één van de twee auteurs van House of Night) vond, was mijn dag helemaal goed.

7 euro voor 6 boeken dus! Score 😀 En dat rare ananasgeval wat naast de boeken staat op de foto kocht ik erbij voor 75 cent omdat ik het gewoon een fantastisch ding vond. Helaas niet zo oud als het eruit ziet, maar het blijft cool 😀 Ook zeer geschikt om inbrekers mee te lijf te gaan volgens mij, maar dat geheel ter zijde.

Hoera voor kringloopbookhauls dus!

2 thoughts on “Bookhaul in de kringloopwinkel

    • Ja? Dat hoopte ik al 😀 Voor 2 euro kon ik hem niet laten liggen en het boek is nog in prima staat ook!

      Goed geraden, het mysterieuze ananasding is idd een kaarshouder! Maar ik vind ‘m ook leuk staan zonder kaars in :p To keep it mysterious, haha!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s