2014: een jaar vol boeken om naar uit te kijken

Ik kijk niet erg gauw uit naar de release van een boek (behalve die van mezelf dan misschien :)). De meeste reeksen die ik graag wil lezen zijn namelijk al volledig uitgegeven vooraleer ik aan boek 1 begin (ik hink echt eeuwig achterop) en dan heb je ook nog een heel deel onafgewerkte reeksen waarvan ik wel genoten heb, maar nu ook weer niet zo hard dat ik de minuten aftel tot de release van het volgende boek.
Losse boeken of eerste boeken uit een reeks? Tja, als ze uitkomen, komen ze uit en dan lees ik ze wel eens een keer wanneer ik zin en tijd heb. Ook geen aftellen zoals naar Nieuwjaar dus.

Maarrr … de onderstaande boeken vormen de uitzondering op die regel: deze boeken MOET ik hebben, asap als het kan en liefst eigenlijk al eerder!

Naar welke boeken kijk jij uit in 2014?

Cruel Beauty: 28 januari 2014

15839984Soms zie je gewoon een cover en wéét je dat je wil lezen wat er in de pagina’s ertussenin geschreven staat. Cruel Beauty is er zo eentje. Van de seconde dat ik de cover zag – een wenteltrap die één wordt met een bloedrode roos – en de bijhorende teasertekst las, wist ik: die moet ik hebben. Nog maar wachten tot 28 januari! Ik ben er echt benieuwd naar.

 

 

 

 

Cress: 4 februari 2014

13206828The Lunar Chronicles is zo’n reeks die beter wordt bij elk boek dat eraan toegevoegd wordt. Mijn verwachtingen voor Cress, het derde deel in de serie dat gebaseerd is op het sprookje van Rapunzel – sowieso al één van mijn favorieten! – zijn dan ook torenhoog (heb je ‘m?). Op 4 februari komt het boek uit.

 

 

 

 

The Seeker: ergens … in 2014? Of wordt het toch pas 2015? Of nooooit?

The-Seeker-Character-PosterLieve Stephenie Meyer, ik wéét dat je het kan! Het vervolg op The Host leeft al zo lang in je hoofd en in de wandelgangen fluisteren ze al sinds begin dit jaar dat je al een poosje aan het schrijven bent. 2014 wordt weer jouw jaar, oké? Ik heb je schrijfsels zo gemist en ben zo verschrikkelijk benieuwd naar hoe het Wanda, Mel, Ian, Jared en de rest van de wereld die je geschapen hebt vergaat.

8 thoughts on “2014: een jaar vol boeken om naar uit te kijken

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s