Goede boekvoornemens 2014

  1. Mijn Goodreads Reading Challenge stond in 2013 op een bescheidene 25. In totaal las ik dit jaar zo’n 30 boeken. Goed boekvoornemen nummer 1 is dit aantal in 2014 op te drijven naar 40 … Of het gaat lukken? Geen idee, maar proberen zullen we 🙂
  2. Schrijfgewijs hoop moet ik het vervolg op Tweedehands Vleugels afwerken, evenals m’n dystopische YA (70% done) en m’n precious shiny new project – al weet ik nog niet of dat de YA Fantasy of de NA Dystopian wordt die allebei om de eerste plek op m’n to do-lijstje vechten (0% done).
  3. Op het “moet ik zeker gelezen hebben dit jaar”-lijstje: Shatter me, The Unbecoming of Mara Dyer, The Selection, Wither.
  4. Op het “moet ik zeker herlezen dit jaar”-lijstje: The Host (voor de derde keer, het is m’n absolute lievelingsboek).
  5. Het is makkelijk van jullie te vragen een selfpublished boek te lezen (namelijk, het mijne), maar minder makkelijk om ook zelf eens af en toe voorrang te geven op een selfpublished boek t.o.v. een worldwide bestseller. Daarom, goed boekvoornemen 4: in 2014 minstens 5 selfpublished boeken lezen (maar liever meer).
  6. Minstens 10 Nederlandstalige boeken lezen (hoe moeilijk dat ook is!), want mijn eindredactrice had er bij het verbeteren van Tweedehands Vleugels nogal een vette kluif aan om al het verengelste taalgebruik eruit te halen – oeps  🙂 Dit voornemen mag wel overlappen met het bovenstaande, om het wat haalbaarder te maken!
  7. Minstens 3 New Adults lezen: ik las dit jaar mijn eerste in het genre en dat is erg goed bevallen. Een interessant “genre” waar ik meer van wil lezen!

2013

3 thoughts on “Goede boekvoornemens 2014

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s