10 redenen om het e-book van TwV te kopen

bol

 

 1. Het is ZO 2013 om gehypte boeken van bekende auteurs te lezen. In 2014 leest iedereen die wat van boeken kent selfpublished verhalen van complete onbekende schrijvers – echt waar! Waarom zou ik daar nou over liegen? 😉
 2. “Ik heb vijf dagen in deze wereld geleefd. Tijdens het lezen zag ik alles als een film gebeuren in mijn hoofd en wanneer ik ‘s avonds in bed lag, was ik met mijn gedachten nog bij het boek, proberend te bedenken hoe het verhaal af zou lopen. Ik kon het verhaal niet loslaten en ik kijk nu al uit naar het volgende deel.”www.eenlettermeergraag.nl
 3. Een magazine kost tegenwoordig ook al snel € 2,80. Dan is een lekker dik fantasyboek (366 e-bookpagina’s) toch wel € 3,99 waard, neen? 🙂
 4. 2 vertellers voor de prijs van 1 (Lucy & Max) + 2 werelden voor de prijs van 1 (Engelen en Kraaien)
 5. Voor ieder verkocht exemplaar krijgt een Engeltje haar vleugels terug! (En krijg ik 30 eurocent uitbetaald: ik moet dus 5 boeken verkopen om 1 flesje cola te betalen – zielig hoor :D)
 6. “De eerste keer dat ik een boek gelezen heb via de pc. Deed in het begin heel raar om het nog niet te kunnen vasthebben. Maar het was zo verslavend om te lezen. […] Een verhaal vol spanning en avonturen, geen een dipje of momentje verveling.” http://familiesadessaram.blogspot.be
 7. Kuscènes. Dat behoeft geen verdere uitleg.
 8. Er zijn ook scènes waarin er niet gekust wordt, maar op die momenten wordt er wel aan kussen gedacht.
 9. “Omdat ik het zeg”, – citaat van Harmen Belle Verona (met haar wil je geen ruzie – zelfs al is ze een fictief personage – want ze heeft een gorgonenoog waarmee ze mensen kan verstenen)
 10. Omdat lezen, net als liefde, je vleugels kan geven! En ik hoop dat jullie na het lezen van Tweedehands Vleugels het gevoel zullen hebben naar Nieuw-Anvers gevlogen te zijn!

Je kan Tweedehands Vleugels hier kopen als e-book!

4 thoughts on “10 redenen om het e-book van TwV te kopen

 1. Ooit koop ik hem wel. Want hoewel je bloggers hebt opgeroepen voor een recensie-exemplaar, vind ik het veel leuker als een selfpublisher er ook wat verdiend. Wanneer komt de paperback?

  • Dankjewel, da’s erg lief! Ik ga er inderdaad niet rijk van worden maar de steun telt echt veel meer dan wat ik eraan verdien 🙂 Ben zelf ook aan het wachten tot Brave New Books de paperback eindelijk online zet … Duurt een pak langer dan verwacht! (mss met de feestdagen …) Ik hou iedereen sowieso op de hoogte via Twitter enzo!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s