Selfpublishingperikelen …

Ik had gehoopt dat Tweedehands Vleugels intussen al in de virtuele rekken van bol.com zou liggen blinken: de laatste correctieronde is er immers helemaal door (met dank aan toegewijde eindredactrice Julie!), de cover is gefinaliseerd en ik ben 100% klaar om Lucy en Max met de wereld te delen. Soort van, toch. Ze blijven van mij, hé. Je mag ze wel eens lenen, maar … Ach ja, je weet wel wat ik bedoel!

Helaas hebben enkele vervelende (en onverwachte) probleempjes met het selfpublishingproces alweer voor een vertraging gezorgd … Da’s nogal een opdoffer voor me, gezien ik echt gehoopt had dat enkele Tweedehands Vleugeltjes onder de boom zouden belanden deze kerst. Nu ziet het ernaar uit dat dat misschien niet zal lukken …

De e-book is nochtans gisteravond al ingeleverd bij Brave New Books, maar blijkbaar kan het dan nog enkele dagen duren vooraleer ‘ie in de shop te zien is. Bummer! De paperback heeft dan weer mysterieuze problemen met het ISBN-nummer, dat maar niet doorkomt … Dubbele bummer!

Pff, vrijdag de 13de was toch al voorbij, hé?

Hopelijk is jullie geduld nog niet op en kunnen jullie nog even wachten op Tweedehands Vleugels … On the bright side: nog slechts 9 Twitter-volgers te gaan vooraleer de proloog van Lucy op vleugelstrilogie.vanessagerrits.be gereleased wordt! Da’s ook al wat om naar uit te kijken!

Bedankt voor het Engelengeduld!

2 thoughts on “Selfpublishingperikelen …

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s