Uitstel, maar zé-ker geen afstel!

Hey allemaal (twee man en een paardenkop, but I love you guys!)

Ik heb vandaag een beetje vervelend nieuws, vrees ik :-/ Wegens omstandigheden (lekker vaag), ga ik de releasedatum van Tweedehands Vleugels toch nog een paar daagjes moeten uitstellen … Niet erg lang hoor (je hebt ‘m zeker nog voor kerst!), maar toch.

sorryDat valt me best moeilijk, wat belachelijk is aangezien er niemand zal wakker liggen van een selfpublished boek dat wat later op de markt komt (als het nu Allegiant was of zo zouden er wellicht wel rellen uitbreken :)). But it’s for the best!

Mijn eindredactrice Julie is hard aan het verbeteren, dus het duurt nu echt niet lang meer! Wie weet release ik wel lekker symbolisch op m’n verjaardag (11 dec) en kunnen jullie volgende week beginnen lezen in een zo foutloos mogelijk boek.

Sorry en bedankt voor jullie begrip!

Boekenbloggers mogen me trouwens nog steeds contacteren omalvast een PDF-versie te ontvangen die ze kunnen recenseren op hun blog! (Zie contactpagina als je me wilt bereiken!)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s