Morgen, maandag, boekdag

17239442Natuurlijk kijk ik net als elk normaal werkmens verschrikkelijk op tegen morgen: maandagochtend, brrr! Maar de boekenwurm in me kijkt er stiekem telkens ook een beetje naar uit. Maandag is immers de dag waarop ik doorgaans in een nieuw boek begin te lezen.

Na teleurgesteld te zijn geweest door de laatste 2 zeer gehypte boeken die ik gelezen heb (Fallen van Lauren Kate en de Edelstein-trilogie van Kerstin Gier), ga ik het deze week eens over een andere boeg gooien en een relatief onbekende e-book lezen.

Dat is The Charge van Sharon Bayliss geworden. Die heb ik enkele maanden terug immers gewonnen en zat geduldig op dit moment van hypedefaitisme te wachten. Your time has come, The Charge!

Het gaat hier om een New Adult dus dat is ook eens wat anders. Ik ben er alvast erg benieuwd naar! Meer over The Charge lees je op Goodreads en uiteraard upload ik hier ook een recensie zodra ‘ie uit is.

Voor morgen wens ik je alvast: happy Monday & happy reading!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s