De look van Lucy

Zoals jullie misschien al doorhadden, is Lucy (voluit: Anna-Lucia van Antonië) het hoofdpersonage in mijn boek ‘Tweedehands Vleugels’.

Voor mijn geestesoog zie ik haar haarscherp voor me: ze heeft grote bruine reeënogen, lang golvend bruin haar, een ietwat hartvorming gezicht, blozende wangen, een doodnormale saaie neus en kersenkleurige lippen die prima geschikt zijn om pruillipjes mee te vormen. 

Wel nu, kennen jullie MorphThing.com? Ik heb er niet beter op gevonden dan 3 bekende meisjes die de “Lucy-look” hebben samen te smelten tot één meisje. En het resultaat lijkt inderdaad verdacht veel op het meisje in mijn hoofd!

Meet Lucy!

morphedlucy

 

Lucy 1: Hayley McFarland uit ‘Lie to me’
Lucy 2: Birdy, zangeres van o.a. Wings 😉
Lucy 3: Aisling Loftus uit ‘Mr. Selfridge’

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s