Uncategorized

Mijn brein is een blog, euh, een boekenkast

Hier zijn we dan!

Hèhè, dat virtuele van-hot-naar-her rennen is behoorlijk vermoeiend. Dit weekend heb ik naast een blog (die heb je duidelijk al gevonden! Schouderklopje voor jezelf) immers ook een tweede Twitter-account (twitter.com/VleugelsTrilogy) én een website in het leven geroepen (placeholder: vleugelstrilogie.vanessagerrits.be – Supportive Boyfriend is bezig met de échte interactieve website die spoedig online komt).

En die moeten natuurlijk stuk voor stuk van content voorzien worden … Volgers zoeken op Twitter (lees: boekenwurmen stalken) … Stock aankopen en Photoshoppen tot middernacht voor de nodige visuele opsmuk … Dit alles in het teken van de release van mijn eerste boek Tweedehands Vleugels, deel 1 in de Vleugels Trilogie.

Nu denk je vast: “Oh, heb je dan eindelijk een uitgever gevonden? Wat goed!”

Hah! Niet dus. Na 6 maanden gewacht te hebben op de afwijzing van de uitgeverij waar ik het meest mijn zinnen op had gezet, heb ik mezelf welgeteld 1 dagje in zelfmedelijden en chocolade gewenteld. En daarna ben ik in gang geschoten. Ik doe het wel zelf, lekker puh! * steekt tong uit naar alle uitgeverijen * (Oké, dat neem ik terug. Sorry jongens, kinderachtige zet van me!)

Dus … vanaf heden kan je hier terecht voor blogposts over mijn boek, mijn self-publishing avontuur bij Brave New Books.nl dat ‘dra staat te beginnen, recensies, bedenkingen bij Young Adult als genre …

Want ja, mijn brein is een boekenkast. Gevuld met de boeken die ik lees (momenteel: Fallen van Lauren Kate) en met alle boeken die ik nog moet schrijven.

En dat zijn er naast de Vleugels Trilogie nog heel wat, believe you me 🙂

Advertisements

5 thoughts on “Mijn brein is een blog, euh, een boekenkast

  1. Haha, jep! Vanaf nu kom ik dagelijks achter je aan zoals deze gif: http://media.tumblr.com/c34f13cdd941a384ab948309acd2ee96/tumblr_inline_mwt6c9EBBs1rpauwv.gif 😉
   Bedankt voor het terugvolgen en de leuke comment alleszins ^^

   PS: Ik zag dat je ook een boekenblog hebt, dus moest je geïnteresseerd zijn in een gratis digital leesexemplaar (wel enkel beschikbaar als PFD momenteel) om te reviewen, stuur ik het je graag! 😉

   Happy reading!

   1. Hoi,

    Ik wil het wel lezen hoor 😉 digitaal duurt wel iets langer dan echt boek maar ik zal het zeker lezen en eerlijk recenseren . Mijn e-mailadres staat bij contact op me blog

   2. Dat zou helemaal top zijn 🙂 Ik stuur je vandaag nog een PDF-je, neem er je tijd voor zou ik zeggen (het is nogal een dik boek geworden vrees ik).

    Sorry dat ik je nog geen paperback kan aanbieden, maar je krijgt zo wel alvast een exclusieve preview en da’s ook al wat h – soort van toch 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s