Mijn brein is een blog, euh, een boekenkast

Hier zijn we dan!

Hèhè, dat virtuele van-hot-naar-her rennen is behoorlijk vermoeiend. Dit weekend heb ik naast een blog (die heb je duidelijk al gevonden! Schouderklopje voor jezelf) immers ook een tweede Twitter-account (twitter.com/VleugelsTrilogy) én een website in het leven geroepen (placeholder: vleugelstrilogie.vanessagerrits.be – Supportive Boyfriend is bezig met de échte interactieve website die spoedig online komt).

En die moeten natuurlijk stuk voor stuk van content voorzien worden … Volgers zoeken op Twitter (lees: boekenwurmen stalken) … Stock aankopen en Photoshoppen tot middernacht voor de nodige visuele opsmuk … Dit alles in het teken van de release van mijn eerste boek Tweedehands Vleugels, deel 1 in de Vleugels Trilogie.

Nu denk je vast: “Oh, heb je dan eindelijk een uitgever gevonden? Wat goed!”

Hah! Niet dus. Na 6 maanden gewacht te hebben op de afwijzing van de uitgeverij waar ik het meest mijn zinnen op had gezet, heb ik mezelf welgeteld 1 dagje in zelfmedelijden en chocolade gewenteld. En daarna ben ik in gang geschoten. Ik doe het wel zelf, lekker puh! * steekt tong uit naar alle uitgeverijen * (Oké, dat neem ik terug. Sorry jongens, kinderachtige zet van me!)

Dus … vanaf heden kan je hier terecht voor blogposts over mijn boek, mijn self-publishing avontuur bij Brave New Books.nl dat ‘dra staat te beginnen, recensies, bedenkingen bij Young Adult als genre …

Want ja, mijn brein is een boekenkast. Gevuld met de boeken die ik lees (momenteel: Fallen van Lauren Kate) en met alle boeken die ik nog moet schrijven.

En dat zijn er naast de Vleugels Trilogie nog heel wat, believe you me 🙂

5 thoughts on “Mijn brein is een blog, euh, een boekenkast

  1. Ohoh moet ik oppassen? Nu je mij ook stalkt :p, maar je nieuw boek klinkt interessant! Het is een tijd terug zins ik een goed engelen verhaal heb gelezen 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s