Achterflaptekst ‘Tweedehands Vleugels’

blog

Net wanneer Lucy’s carrière als Beschermengel een beslissende wending neemt, worden haar vleugels gestolen door een Kraai die ze in zijn eigen schouders wilt implanteren. Gekortwiekt en op medisch huisarrest, kan Lucy niets meer betekenen voor de mensen die ze zwoer te beschermen …

365

tergende

dagen

lang.

En net nu staan er levens op het spel.

Alles verandert wanneer Lucy per toeval ontdekt dat ze een soort van magische controle heeft over haar verloren vleugels én hun nieuwe drager: Max, een Kraaienjongen die anders lijkt te zijn dan alle anderen.

Om de veiligheid van Lucy’s Bestemmelingen te vrijwaren en Max zijn ziel te behoeden van een luguber lot, sluiten de twee een ongewone alliantie. Maar is dat wel zo’n goed idee?

Zal de Kraai die haar vleugels stal, ook Lucy’s hart stelen? En vooral: zal hij het breken? Of kiest Lucy voor de vooraanstaande  Engelenman die zich koste wat kost met haar wil verloven?

Tweedehands Vleugels is een romantische Young Adult die zich afspeelt in een urban fantasywereld. De publicatie (e-book en paperback) is voorzien voor begin december! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s